Dorina Mele & Co

Dorina Mele & Co

Manager

Per cdo informacion

sqendeit
facebook_page_plugin
Te rejat e fundit ne Facebook!
Dorina Mele & Co
Position:
Dorina Mele & Co
Address:
Rr. Prokop Myzeqari 8,
1000 Tirane AL
Phone:
+355 4 2259 425
Fax:
+355 4 2267 081
Send an Email
(optional)
Miscellaneous Information:

Mr Enton Mele - General Manager

Cell +355 4 22 59 425

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact Details

Rr. Prokop Myzeqari 8,
1000 Tirane, AL 
- - - - - - - - -
Phone: +355 4 2259 425

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.dorinamele.com

Disclaimer

Të gjitha imazhet dhe ikonat e produkteve mund te ndryshojne lehtesisht nga origjinali, pershkak te reflektimit ne monitor apo te ndryshimeve gjate printimit.

Kompania Dorina Mele eshte shites i autorizuar i gjithe markave dhe produkteve ne kete faqe dhe garanton te gjithe te drejtat qe garanton vete kompania prodhuese.