Dorina Mele & Co

Dorina Mele & Co

Manager

Per cdo informacion

sqendeit
facebook_page_plugin
Te rejat e fundit ne Facebook!

Dr. Knut Thedens

  • Graduation in Dentistry, RWTH Aachen (1993) 
  • "Dr. med. dent.“ degree, RWTH Aachen (1995) 
  • Clinic of Orthodontics, LMU Munich (1998) 

Head: Univ.-Prof. Dr. Ingrid Rudzki-Janson 

  • Graduation in Orthodontics (1999) 
  • 1st Orthodontic office in Bremen (1999) 
  • Co-Founder of the SternKlinik* (2007)  
  • 2nd Orthodontic office (SternKlinik* - 2008) 
  • Member in various German Orthodontic 

Quality Circles (since 1995) 

  • Various Lectures and Presentations (since 1997) 
  • International DAMON ® Speaker (since 2005) 

• International CA ® Speaker (since 2012)

 

Contact Details

Rr. Prokop Myzeqari 8,
1000 Tirane, AL 
- - - - - - - - -
Phone: +355 4 2259 425

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.dorinamele.com

Disclaimer

Të gjitha imazhet dhe ikonat e produkteve mund te ndryshojne lehtesisht nga origjinali, pershkak te reflektimit ne monitor apo te ndryshimeve gjate printimit.

Kompania Dorina Mele eshte shites i autorizuar i gjithe markave dhe produkteve ne kete faqe dhe garanton te gjithe te drejtat qe garanton vete kompania prodhuese.