Dorina Mele & Co

Dorina Mele & Co

Manager

Per cdo informacion

sqendeit

Import dhe distribuim te materialeve dhe pajisjeve dentare te kompanive te meposhtme:

Ivoclar Vivadent, Komet Brasseler, Strauss, Diaswiss, Wp-dental, Kettenbach, Horico, Bego Implante, Tavom, EMS, Asa Dental, Ceka, Dental Farm, Renfert, Muss Dental, Kettenbach, Horico, Cattani, Scheu Dental, Ortodonti, Alpro, Melag, 3 Shape ,  Sunstar , Waterpik, Dr. Martin Schwarz, Medentis , Sagemax,  Kavo Kerr,  Rhein 83 dhe Carl Martin.

Kolegji dentar

Shkollimin trevjecar bachelor ne profesionin e laborantit dentar ne Kolegjin “Ivoclar Vivadent & Partners” 

Klinike dentare

Sherbim dhe restaurim dentar te pacienteve nepermjet klinikes dhe laboratorit tone dentar. Sistemi i studimit  - 3 vjecar ( Diploma Bachelor ). 

facebook_page_plugin
Te rejat e fundit ne Facebook!

Contact Details

Rr. Prokop Myzeqari 8,
1000 Tirane, AL 
- - - - - - - - -
Phone: +355 4 2259 425

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.dorinamele.com

Disclaimer

Të gjitha imazhet dhe ikonat e produkteve mund te ndryshojne lehtesisht nga origjinali, pershkak te reflektimit ne monitor apo te ndryshimeve gjate printimit.

Kompania Dorina Mele eshte shites i autorizuar i gjithe markave dhe produkteve ne kete faqe dhe garanton te gjithe te drejtat qe garanton vete kompania prodhuese.